Inaugurada una escultura de Rosa Serra a l'Institut de Sant Joan

La idea de col·locar-la en aquest punt és de l'exdirector, Eusebi Puigdemunt

per Redacció

Societat

La nova escultura és a l'entrada del centre
La nova escultura és a l'entrada del centre | Muti Saló

Un homenatge als docents, alumnes i famílies. En definitiva, al conjunt de la comunitat educativa de l’Institut Escola Mestre Andreu de Sant Joan de les Abadesses. Aquest és el propòsit de l’escultura que presideix a partir d’ara l’entrada del centre. La idea de col·locar-la en aquest punt ha estat de l’exdirector, el professor jubilat Eusebi Puigdemunt. L’escultura és la constatació del que conviu a les aules en l’actualitat, «per una banda el món digital i per l'altra, el llibre. Conviuen i no es fan mal l'un a l'altre, es complementen», comenta Puigdemunt.

L’escultura és una obra de Rosa Serra, artista nascuda a Vic però que es va instal·lar a Olot amb la seva família quan era ben petita. «L'obra és feta de resina, granet i un bany de bronze. Amb les formes arrodonides, que sempre es pugui tocar», defineix l'autora.

L’ajuntament, que ha finançat la instal·lació de la peça escultòrica, ha destacat la gran iniciativa que ha tingut Eusebi Puigdemunt.

Paral·lelament, Rosa Serra repeteix exposició a Sant Joan de les Abadesses. Fins el 31 d’octubre es podrà visitar a l’Espai d’Art de l’Abadia, una mostra de l’obra pictòrica de l’artista.