Queralt Torres és la nova alcaldessa infantil de Ripoll

Es constitueix el vuitè consistori infantil de la capital de comarca

per Redacció

Arreu

Els membres del consistori infantil de Ripoll 2019-2010
Els membres del consistori infantil de Ripoll 2019-2010 | Xevi Sunyol

Dels vuit consistoris infantils que s’han formalitzat a Ripoll, set han estat presidits per una nena. Queralt Torres, de sisè de primària de l’Escola Vedruna, és oficialment la nova alcaldessa infantil de la capital de comarca. El consistori 2019-2020 ja és una realitat després de l’acte de constitució. "Molt contenta perquè podré fer moltes coses pel poble. Sóc molt organitzadora, participo en bastantes coses" ha explicat la nova alcaldessa.

Torres té clars quins projectes i iniciatives s’han de treballar en els propers mesos."Fer dotze exposicions i fer alguna cosa per combatre la papallona del boix" i ha afegit que cal lluitar contra "el canvi climàtic".

Amb la vuitena edició, arriben dues novetats. El final de la participació de l’escola Ramon Suriñach perquè "han disminuït molt el nombre d'alumnes i les edats que tenien no encabien en aquí", ha explicat la regidora, Maria Dolors Vilalta. L'altra és la  creació d’un òrgan intermig entre el consistori infantil i el consell de joves. Vilalta ha exposat que el consistori sortint passarà a ser "el consistori juvenil".

L’ajuntament agraeix una vegada més la participació de les escoles al projecte i espera la màxima implicació dels nous membres del consistori per aconseguir un Ripoll millor.