El Refugi d'Animals del Ripollès torna a estar al límit de la seva capacitat

El Consell Comarcal fa una crida perquè la ciutadania adopti gossos

per Redacció

Arreu

El nombre d'exemplars ha augmentat durant els mesos d'estiu
El nombre d'exemplars ha augmentat durant els mesos d'estiu | Abril Chinchilla

El Refugi d’Animals del Ripollès acull ara mateix 48 gossos i gosses. Per tant, está molt a prop del límit de la seva capacitat, que es xifra en 52. En els últims mesos, s’ha registrat un augment considerable, "hi ha hagut una remuntada per vàries gosses que han vingut embarassades" ha explicat el president del Consell Comarcal, Joaquim Colomer, que ha fet una crida, "encoratjar a la gent perquè adoptin gossos" i descartin de comprar-los. També ha recordat una vegada més que els animals han d’estar d’identificats correctament.

El Refugi rebrà més inversió en breu per millorar el dia a dia dels animals i dels treballadors que se’n fan càrrec. El Consell Comarcal, amb el suport de la Diputació de Girona, té previst invertir 6.000 euros a curt termini. "Sabem que no és suficient i que s'ha de fer molt més però si que és un altre pas" per executar millores que Colomer ha qualificat d'"indispensables".

La pàgina web ripolles.cat/refugi informa sobre tota l’actualitat relacionada amb el Refugi d’Animals del Ripollès. També s’explica quins passos han de seguir les persones que volen fer tasques de voluntariat a la instal·lació.