El pavelló de Campdevànol ja pot començar a acollir l'activitat esportiva

Ja s'ha formalitzat la recepció d'obra i els equips hi entraran la setmana vinent

per Xevi Pujol

Societat, Esports

L'aspecte del pavelló Mercè Guix
L'aspecte del pavelló Mercè Guix | Xevi Pujol

A partir de la setmana que ve, les entitats esportives de Campdevànol podran desenvolupar la seva activitat al nou Pavelló Mercè Guix. Això després que ja s’hagi signat la recepció d’obra entre ajuntament, empresa constructora i direcció facultativa de l’obra. El consistori ha de fer ara una reunió amb les entitats esportives per comunicar-ho oficialment.

Dolors Costa, alcaldessa de Campdevànol, admet que «ha estat una obra molt feixuga, però volem deixar el passat enrere i mirar cap al futur, perquè pensem que serà un pavelló amb totes les prestacions necessàries perquè tots els equips esportius puguin estar el més còmodes possible».

Des de l’ajuntament campdevanolenc s’ha agraït als consistoris de Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Segúries i Ribes de Freser que hagin permès que el Club Bàsquet Campdevànol hagi pogut seguir duent a terme els entrenaments i partits al llarg de les obres.

«També agrair a totes les famílies dels jugadors i al club la paciència que han tingut. Se'ns ha fet llarg a tots, però ells són els qui ho han patit més», diu Blanca Sánchez, regidora d'Esports de l'ajuntament.

L’equip de bàsquet, però també un de futbol sala que vol reprendre la seva activitat a Campdevànol, començaran a utilitzar el pavelló en breu, així com els més petits de l’Escola de Futbol del Ripollès. A més, hi ha un bar i un gimnàs que s’han de licitar.

Recepció d'obra del pavelló, l'últim pas abans de posar-lo en funcionament | Xevi Pujol