La galeta torna a protagonitzar una fira a Camprodon

L'ajuntament destaca la implicació del sector privat per fer realitat la segona edició

per Redacció

Arreu

Segona edició de la Fira de la Galeta a Camprodon
Segona edició de la Fira de la Galeta a Camprodon | Redacció

Camprodon ha decidit repetir l’experiència de la fira de la galeta, per començar amb empenta el mes d’octubre. L’equip de govern considera que la iniciativa de l’anterior ajuntament de promocionar un dels productes estrella de quilòmetre 0 va ser bona. Per tant, ara toca consolidar-la i que sigui una activitat fixa del calendari anual de fires i mercats. L'alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, ha afirmat que "quan toques l'estómac de la gent evidentment agrada i crec que és una fira molt ben trobada que potenciarem"

Una de les claus és que Galetes Birba manté intacte la seva implicació total "posant el màxim de facilitats" així com l’associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon. El comerç local tindrà presència a la fira, amb "entre divuit i vint estands", ha explicat Guitart. També hi haurà mostra de galeta d’altres punts del país.

A més, es compta amb la col·laboració de les Cuines de la Vall de Camprodon per donar contingut a la vessant gastronòmica de la proposta. Per exemple, amb una degustació a la plaça de Santa Maria. Les activitats i tallers dirigits a la mainada esdevindran un reclam més. La inauguració oficial serà dissabte al migdia, amb en Peyu com a dinamitzador. També hi haurà música, amb un concert a càrrec de Joan Dausà. S’ha programat un cap de setmana completíssim a Camprodon.