Comforsa 2 insonoritzarà la façana sud de la nau

L'empresa pretén reduir la contaminació acústica per millorar la vida dels veïns i dels alumnes de la nova escola

per Abril Chinchilla

Arreu

La primera fase de la inversió serà per insonoritzar la façana sud
La primera fase de la inversió serà per insonoritzar la façana sud | Abril Chinchilla

Minimitzar l’impacte i ser més sostenibles és un dels objectius de Comforsa. Després de les preocupacions de l’Ajuntament de Campdevànol per la contaminació acústica de la nau Comforsa 2 i amb la instal·lació de la nova escola al costat de l’empresa ara, es prepara una actuació per insonoritzar la façana sud. Una primera fase amb un cost estimat de 200.000 euros. Més endavant també es prendran mesures a la coberta lateral i en elements exteriors de la nau. Aquestes són unes actuacions per «adaptar-se als nous temps», segons ha explicat el Director General de l'empresa, Reca Vidiella, ja que «hi ha naus que  són dels anys 70 i que es van construir quan al voltant no hi havia res».

Des de l’Ajuntament agraeixen la bona sintonia entre la directiva de l’empresa i el consistori. L'Alcaldessa de Campdevànol, Dolors Costa, agraeix les mesures que s'estan prenent perquè veuen que «sincerament s'estan tirant endavant» les propostes per millorar les preocupacions del consistori.

La inversió arriba després d’un any consecutiu de guanys a Comforsa que segons Vidiella arriben «després d'uns exercicis molt negatius» i tot i que són uns resultats «modestos» arriben en un moment en què l'empresa «s'està projectant». Uns resultats que també aplaudeix l’Ajuntament de Campdevànol.

Ara esperen anar mantenint la bona relació amb el consistori i tirar endavant mirant pels seus treballadors i per l’economia de la comarca.