El Club Tennis Taula Ripoll afronta una nova temporada amb grans objectius

Aspiren a poder ascendir de categoria amb els seus dos equips

per Xevi Pujol

Esports

El Club Tennis Taula Ripoll entrena a La Lira però espera poder tenir seu fixa aviat
El Club Tennis Taula Ripoll entrena a La Lira però espera poder tenir seu fixa aviat | Xevi Sunyol

Ha començat una nova temporada per al Club Tennis Taula Ripoll. Entre una quinzena i una vintena de jugadors s’entrenen cada dimarts i dijous al local de la Lira per competir en un esport minoritari però que compta amb força seguiment a la comarca.

Des del club es tenen els objectius molt clars. El jugador Marc Cardona explica que «aspirem a pujar de categoria amb els dos equips que tenim. Amb el de Tercera Estatal esperem pujar a Segona i en el cas de Primera Provincial, on no es va poder mantenir la Preferent, es vol tornar a pujar».

L’equip de 3a el formen Marc Cardona, Xevi Sellas, Isaac Coll i dues incorporacions: Eduard Morató, de Roda de Ter, i Pau Corominas, de Sant Joan de les Abadesses.

Pel que fa al de Provincial, està format per Gabri Surinyac, Dani Garcia, Sergi Mohedano, Àlex Alejo, Ivan Cardona i Gerard Moreno. En cada matx, es convoquen a tres dels cinc jugadors. De moment, inicis positius amb victòries pels dos equips.

Els Club Tennis Taula Ripoll espera poder tenir un local fix quan es realitzin les obres al pavelló i al camp de futbol, ja que fins ara ha anat canviant de seu. També estan treballant per canviar les equipacions dels jugadors i han fet una crida a les escoles per incorporar més jugadors de base perquè el tennis taula segueixi en una comarca on l'altre club representant d'aquest esport és el Tennis Taula Camprodon.