El CF Ripoll demana a la gent fotos o objectes antics de cara al centenari

Una exposició serà un dels actes per celebrar l'any 2020 els 100 anys delclub

per Guillem Sánchez

Societat, Esports

L'abril del 1920 es va fundar el Club Futbol Ripoll
L'abril del 1920 es va fundar el Club Futbol Ripoll | Xevi Pujol

L'any 2020 es compleix el centenari del Club Futbol Ripoll i el club ho vol celebrar amb diverses activitats. L'entitat demana també la col·laboració de tothom per tal de recopilar informació i elements que documentin els 100 anys de vida. Fotografies que es tinguin, material, retalls de diari i d'altres elements seran benvinguts des del club, que vol fer participar a tothom en aquesta efemèride.

«Ens hem posat en contacte amb l'Arxiu, el Museu o la Biblioteca, però segur que hi ha antics socis o jugadors que guarden coses que puguin exposar-se a la sala que tindrem habilitada durant el centenari», explica Adán Morillas, president del CF Ripoll.

L'objectiu, doncs, ha d'acabar essent poder completar una mostra que es pugui veure a Ripoll, «amb tots els trofeus, samarretes, retalls i fotografies, on volem que tothom s'hi pugui veure reflectit».

Aquest serà un dels actes principals del centenari del Club Futbol Ripoll i un dels que tindrà més continuïtat al llarg del temps. «Ho complementarem amb altres actes que s'aniran veient durant la temporada, com per exemple partits contra equips coneguts de categoria superior, festes, concursos i un dinar final de club amb els socis», detalla Morillas.

Tothom qui vulgui col·laborar, es pot adreçar directament al camp de futbol municipal per trobar als responsables del club o contactar amb el Ripoll a través de les xarxes socials, per exemple.