La Fira de la Galeta de Camprodon es vol consolidar

La segona entrega del certamen ha tingut molt bona acollida

per Redacció

Societat, Arreu

Gran assistència de públic al concert de Joan Dausà
Gran assistència de públic al concert de Joan Dausà | Boi

Camprodon ha tornat a captar l’interès de molta gent gràcies a la galeta, un dels seus productes estrella de quilòmetre 0. Joan Dausà ha aportat el seu gra de sorra i ha demostrat una vegada més el seu poder de convocatòria en un concert a l’espai de l’1 d’octubre. Molta gent reunida en aquest punt emblemàtic de la vila per gaudir del repertori d’aquest músic de Sant Feliu de Llobregat.

Tot i no coinicidir amb un pont, tal i com va succeir l’any passat, els responsables afirmen que la fira ha tingut la capacitat de mobilitzar a una gran quantitat de públic transversal gràcies a diferents activitats. Les propostes gastronòmiques i musicals, on també destaca l’actuació del conjunt The Killing Hits, han ajudat a assolir un nou èxit de participació. La voluntat és que el certamen centrat en la galeta sumi la tercera edició l’any que ve, per consolidar-la com un esdeveniment únic i singular, fins i tot, amb ressó internacional.

Per tant, la intenció és que la fira de la galeta sigui una activitat fixa del calendari anual de fires i mercats. Un dels reptes es donar continuïtat a la col·laboració que s’ha establert entre sectors públic i privat. Ausias Ballart, d'Esdeveniments 7 Vetes, empresa que ha gestionat la fira, ha afirmat que "ens agradaria seguir col·laborant amb diversos patrocinadors i una mica l'èxit d'aquest esdeveniment rau que poguem involucrar el màxim de gent possible". 

Per exemple, la implicació de Galetes Birba serà crucial.