Un Inspira Festival inclusiu amb gran èxit

Hi haurà tercera edició, segons asseguren des de la Fundació MAP

per Xevi Pujol

Societat

Gran afluència de públic durant tota la jornada
Gran afluència de públic durant tota la jornada | Eudald Teixidor

La novetat d’enguany, el vermut musical, encetava la segona edició de l’Inspira Festival a Ripoll. Una proposta que s’obria a tothom i que gaudia d’una gran afluència de públic per encarar una jornada intensa. La Fundació MAP s’ha tret, i de quina manera, l’espina de l’any passat, quan un aiguat va estroncar l’estrena del seu festival inclusiu. Enguany, èxit rodó. «Estem súper contents, engrescats i motivats perquè ha anat tot molt bé, la gent ha respost i amb un ambient molt familiar, amical i inclusiu», deia Hermínia Ordeig, Directora Gerent de la Fundació MAP.

Els més menuts, uns dels que més van gaudir del Festival | Eudald Teixidor

Una cercavila, activitats infantils, circ, malabars, un circuit de sensibilització, ioga... També gastronomia amb l’espai de les Food Trucks, espectacles alternatius i inclusius com la dansa ‘Amics del vent’, el circ poètic o amb el taller de percussió corporal amb Santi Serratosa. Tot això a les diferents zones del recinte.

I a partir de la tarda, música a l’escenari principal. El Pot Petit, gran reclam per a les famílies i els més petits, obria l’escena.

A l'hora de sopar, tothom cap a la zona de Food Trucks | Eudald Teixidor

A més al matí havien tocat The Taffaners, els Dj’s pel Canvi i la Clique du Moustache. Al vespre, el grup lleidatà Koers va obrir el concert, seguits pel cap de cartell, Oques Grasses, que van presentar el nou disc Fans del Sol.

Adrià Ortega es va encarregar de tancar el festival. Un dia complet d’emocions i molta música a la vila. Les entrades es van exhaurir i van haver-hi més de 5.000 assistents.

Hi ha moltes ganes d’organitzar una tercera edició de l’Inspira. Encara no se sap quan, però el festival tornarà a Ripoll.

Un Festival per a tota la família | Eudald Teixidor