Representació ripollesa a les llistes de les eleccions generals del 10N

El BOE ha publicat aquest matí les candidatures provisionals

per Redacció

Política, Arreu

El 10 de novembre tindran lloc les segones eleccions generals del 2019
El 10 de novembre tindran lloc les segones eleccions generals del 2019 | Muti Saló

Maria Carme Freixa, Anna-Belén Avilés, Mariona Baraldés, Carlos Fernández, Maria Dolors Vilalta i Eva Rossell són la representació ripollesa a les llistes de les eleccions generals del 10N, que s'han presentat a la demarcació de Girona.

Pel que fa a les candidatures al Congrés dels Diputats, l'exalcaldessa de Vallfogona de Ripollès, Carme Freixa, és la suplent número 5 de la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya, encapçalada per Monserrat Bassa, germana de la consellera empresonada,  Dolors Bassa. El mateix lloc ocupa la regidora de l'ajuntament de Ripoll, Anna-Belén Avilés, a la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya, que té com a número 1 a Marc Lamuà. Mariona Baraldés, regidora de l'ajuntament de Campdevànol, consta com la sisena suplent a la llista de la Candidatura d'Unitat Popular, amb Non Casadevall com a candidat.

A les llistes del Senat, l'exalcalde de Setcases, Carlos Fernández, és el primer suplent de Maria Josefa Celaya, número 2 de la candidatura del Partit del Socialistes de Catalunya. La regidora de l'ajuntament de Ripoll, Maria Dolors Vilalta, consta com a segona suplent d'un dels candidats de Junts per Catalunya, Josep Maria Cervera. I l'exregidora de l'ajuntament de Ribes de Freser, Eva Rossell, surt com a primera suplent de Marta Domènech, número 2 de la llista d'En Comú Podem.

El Butlletí Oficial de l'Estat ha publicat aquest matí les candidatures provisionals, perquè encara hi ha marge per possibles modificacions. Les llistes definitives es publicaran el 15 d'octubre, després que un dia abans hagin rebut el vist-i-plau de les juntes electorals provincials.