Detingut a Campdevànol per robar un mòbil quatre mesos abans a Puigcerdà

Va quedar en llibertat amb càrrecs, tot i tenir múltiples antecedents

per Redacció

Seguretat, Societat

Detingut a Campdevànol per robar un mòbil quatre mesos abans a Puigcerdà
Detingut a Campdevànol per robar un mòbil quatre mesos abans a Puigcerdà

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ripoll van detenir dilluns passat a Campdevànol a un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’aquesta població com a presumpte autor d’un delicte de furt. Els agents d'aquesta comissiaria van ser requerits per adreçar-se a la biblioteca municipal de  Campdevànol, ja que semblava ser que hi hauria una persona que s’havia quedat tancada a les instal·lacions, però quan van arribar al lloc van fer les comprovacions pertinents i cap persona estava tancada dins les dependències municipals.


Poc després els mateixos agents actuants van rebre l’avís que un home, que es trobava dins un supermercat de la zona, volia sostreure unes begudes. Els Mossos que s’hi van adreçar van observar com un home portava ocultats sota els pantalons i per sota del genoll de la cama dreta uns objectes. El van identificar i el van escorcollar, i en aquesta part del cos li van localitzar tres llaunes de cervesa i un telèfon mòbil. Aquest constava com a sostret des del passat 11 de juny a Puigcerdà. Els fets van succeir dins un bar del carrer Ramon Cosp, quan la víctima portava el telèfon mòbil a la butxaca de la camisa. Mentre era dins el local el lladre se li va apropar fent veure que s’entrebancava i va aprofitar per furtar-li el telèfon, valorat en més de 500 euros.

El detingut, a qui li consten múltiples antecedents, va passar el dia 8 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.