Primers entrenaments al nou pavelló Mercè Guix de Campdevànol

Equips del CB Campdevànol ja l'han estrenat i dilluns ho faran els membres del futbol sala

per Guillem Sánchez

Esports

El primer entrenament a la pista del nou pavelló Mercè Guix de Campdevànol
El primer entrenament a la pista del nou pavelló Mercè Guix de Campdevànol | Xevi Sunyol

Els jugadors del Cadet Masculí del Club Bàsquet Campdevànol van ser els primers, aquest dimecres, en saltar a la nova pista del pavelló Mercè Guix, renovat, recepcionat i, per tant, a punt ja per ser utilitzat per les diverses entitats del poble. Ells van realitzar els primers llançaments a cistella i exercicis a casa, després de dues temporades entrenant i jugant els partits en d'altres pavellons de la comarca, en el cas de tots els equips del club. Des de l'entitat s'evidenciava la satisfacció per haver fet el primer pas perquè tota l'activitat basquetbolística torni a Campdevànol progressivament.

Queden encara alguns detalls per polir i també s'han de fer els tràmits necessaris amb la Federació Catalana per tal que els partits de competició es puguin començar a jugar una altra vegada a Campdevànol. També va fer el primer entrenament el sènior masculí del club, immers ja en la fase prèvia per definir els grups de lliga territorial. El matx del dissabte amb el Porqueres Vermell, però, el continuaran disputant a Sant Joan de les Abadesses.

El calendari d'entrenaments al nou pavelló ja està definit, des dels més petits de l'escoleta i del pre-mini, fins als equips més grans o el Sots-25 femení, que ha començat la fase prèvia de la competició amb dues victòries en dos partits. Dilluns que ve també trepitjaran per primer cop la pista blava els membres de l'Agrupació Esportiva Futbol Sala Campdevànol, a partir de dos quarts de 9 del vespre. Tot comença a rutllar un cop acabades les obres i mica en mica tots els espais de la nova instal·lació esportiva municipal, com el rocòdrom, han de posar-se en marxa.