Les obres de condicionament del circuit de motocròs de Campdevànol, a ple rendiment

Les obres de condicionament del circuit de motocròs de Campdevànol, a ple rendiment

Esports

Les màquines treballen a ple rendiment per tal d’acabar de condicionar l’únic circuit de motcoròs que tindrà en breu el Ripollès. Es troba a prop de la colònia Herand, on anteriorment ja hi havia hagut un sector que es dedicava aquest esport, però que fa set anys que ha estat en un impàs per poder-lo legalitzar. Després d’aconseguir tots els permisos, aquests dies s’hi duen a terme les obres de millora que des de la federació es van apuntar en una visita la setmana passada.
Des del club ho valoren molt positivament, perquè fins ara el circuit de característíques similars més proper era a Moià, i per tant, el cost per poder practicar l’esport augmentava considerablement. A partir d’ara, tot i que no serà per a competició, tots els corredors federats tindran a l’abast un circuit d’1 quilòmetre per a adults, i un de més petit per als més menuts per entrenar i gaudir d’aquest esport. 
El nou equipament esportiu estàra a punt a finls d’aquest mes, i des del Moto Club Campdevànol, que el gestionarà, esperen poder-lo inaugurar a finals de març. Des de l’entitat agraeixen el suport de l’ajuntament, de la persona que els ha cedit el terreny i de la federació.