L'Abadessenc vol sumar la quarta victòria consecutiva a Breda

L'Abadessenc vol sumar la quarta victòria consecutiva a Breda

Esports

L’Abadessenc vol sumar la quarta victòria consecutiva al camp del Breda, dotzè amb vint-i-set punts. L’objectiu dels santjoanins es mantenir-se a la plaça que dóna dret a jugar la promoció d’ascens. El Camprodon és el millor posicionat per optar a aquesta plaça i per aquest motiu, també necessita els tres punts. Els camprodonins  tenen una bona bona oportunitat perquè jugeuen al terreny de joc de l’Anglès, penúltim classificat.
El Ripoll juga amb l’Sporting Vidrerenca, un dels rivals directes. Els ripollesos han d’intentar agafar una dinàmica guanyadora perquè sino serà molt difícil sortir de la zona de descens.
A la Tercera Catalana, el Campdevànol té l’oportunitat de retrobar-se amb la victòria al camp del Santa Eugènia, equip que té deu punts menys. El Ripoll B, que ha confirmat Àngel Grisalvo com a nou entrenador, suma ja tres derrotes consecutives i aquesta vegada no pot fallar si no vol més problemes. Juguen contra el Tona B, novè a la classificació.
A la Quarta Catalana, la Ribatana també vol trencar la ratxa negativa. El rival és el Rupit Pruit, que té vuit punts més que els ribatans. El RIpoll C rep al Montesquiu, equip que també està a la zona baixa de la classificació. Al grup 27, el Camprodon B té l’oportunitat de sumar una nova victòria contra el Sant Miquel de Campmajor, catorzè amb 16 punts.