La Molina es vesteix de gala i decideix la Copa del Món d'Snowboard Cross FIS

La Molina es vesteix de gala i decideix la Copa del Món d'Snowboard Cross FIS

Esports

La Molina ha celebrat durant aquest divendres i dissabte la darrera carrera de la Copa del Món d'Snowboard Cross FIS de la temporada. D'aquesta manera, la prova que s'ha disputat als Alabaus, ha decidit les tres primeres posicions en categoria masculina i femenina de la classificació final del Circ Blanc 2013-2014. A més, ha estat el lloc on l'snowboarder de la RFEDI, Regino Hernández, ha aconseguit el seu primer podi a la Copa del Món, demostrat el gran potencial de l'equip estatal en aquesta  disciplina.
Als Alabaus hi han estat presents el director de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, i la tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandós, representant la candidatura Barcelona Pirineus 2026.
La canadenca Dominique Maltais i l'alemany Paul Berg han pujat al lloc més alt del podi de la darrera i definitiva cursa de la temporada, però després d'aquesta darrera prova de la Copa del Món, Omar Visintin i Dominique Maltais van rebre el Globus de Cristall com a campions del món de la temporada 2013-2014.