Portes obertes a l'Aula d'Hostaleria amb novetats com la formació dual

Portes obertes a l'Aula d'Hostaleria amb novetats com la formació dual

Educació

Una vintena de persones van participar aquest dijous a la jornada de portes obertes impulsada per l’institut Abat Oliba de Ripoll i l’Aula d’Hostaleria del Ripollès. Una iniciativa oberta a tothom per tal de de donar a conèixer l’oferta educativa que ofereixen, així com també les instal·lacions.
La jornada va començar amb una visita guiada per les instal·lacions, per l’obrador, per l’aula magna, per les aules pedagògiques i les zones comunes. A continuació, es van detallar els estudis que ofereixen des del nivell 1, amb el Porgrama de Qualificació Inicial Professional, fins al nivell 3, amb el cicle formatiu de grau superior en format FP Dual, que és una de les novetats del proper curs. Una oferta educativa en què els restauradors tindran un paper important.
Una altra de les novetats és que en el nivell 2, en cicles formatius de grau mitjà, s’ofereix un 3x2, és a dir, els alumnes poden aconseguir el títol en Gastronomia i Cuina i el de Pastissera, forneria, rebosteria i confeteria, de dos anys de durada cadascun, amb només tres cursos acadèmics. Les preincpricions començaran aquest mes de maig i el nombre de places per aquesta opció són limitades.