Comença el primer campus Tech Summer a Ripoll

Comença el primer campus Tech Summer a Ripoll

Educació

Summer tech

Robòtica i anglès són les dues activitats estrella del primer Campus Tech Summer que té lloc a Ripoll durant les dues primeres setmanes del mes de juliol. La primera, que va començar aquest dilluns, està destinada a nens i nenes de cicle mitjà i superior de primària i la segona, a estudiants d'ESO del municipi, la comarca i la resta de Catalunya. El Campus és una iniciativa conjunta de l'Escola Vedruna i la Fundació Eduard Soler i compta amb la col·laboració de la Universitat de Vic.
Els nens s'han d'imaginar una situació d'emergència i han de programar en grups el seu robot per solucionar aquesta situació. D'altra banda, a la tarda els nens escriuen un bloc en anlgès i fan activitats pel poble. Des de l'Escola Vedruna estan molt contents ja que en total 44 nens i nenes participaran en aquesta primera edició del Campus, pioner en el sector de la ròbotica.
Hi ha nens que ja havien tocat el camp de la robòtica, però d'altres que és la seva primera experiència. En general, però tots ells estaven molt satisfets de com ha començat el Campus. A més a més, la robòtica la fan integrament en anglès, a càrrec de dos alumnes d'últim curs de Engenieria . Per ells també és tot un repte tot i que han vist que els nens s'ho han passat bé i fins i tot s'han quedat amb ganes de més. El campus compta amb el suport explicit de l'ajuntament de Ripoll.