El consell d'alcaldes del Ripollès dóna ple suport a la consulta del 9-N

El consell d'alcaldes del Ripollès dóna ple suport a la consulta del 9-N

Política

12 dels 19 alcaldes del Ripollès van assistir al consell d’alcaldes per aprovar de forma unànime la moció de suport a la consulta del 9 de novembre.

Els alcaldes i alcaldesses de Planoles, Pardines, Camprodon, Ribes de Freser, Sant Pau de Segúries i Vallfogona de Ripollès no hi van ser presents però van delegar la seva representació en regidors. L’únic municipi que no va comptar amb cap representant va ser el de Setcases, tot i que en el plenari del seu ajuntament consta que també han donat suport a la moció.

Va ser una sessió extraordinària on el president del consell comarcal va ser l’encarregat de llegir integrament el contingut el text de suport. Després va arribar el torn per una votació qualificada d’històrica. 

Al final del plenari, l’alcalde de Ripoll i vocal de l’executiva de l’Associació de Municipis per la Independència va explicar que el 4 d’octubre es celebrarà un acte a Barcelona on s’entregaran al president Artur Mas tots els suports que s’han concretat a Catalunya. El si a la consulta del 9 de novembre va quedar inmmortalitzat amb una foto de grup a la mateixa sala de plens.