L'antic CAP de Sant Joan de les Abadesses es substituirà per una parada de bus

L'antic CAP de Sant Joan de les Abadesses es substituirà per una parada de bus

Política

Finalment l'antic edifici del CAP de Sant Joan de les Abadesses anirà a terra per dóna lloc a la parada del bus en direcció Camprodon. Així es va aprovar al ple que el consistori santjoaní va celebrar divendres, amb els vots a favor del psc i convergia i unió i el vot en contra d'esquerra republicana, ja que consideren que continua sent un lloc perillós i que encara s'ha de solucionar la parada en sentit Ripoll.
 
El ple va servir també per aprovar la modificació de les ordenances fiscals, per l'any 2015. En concret, el punt més destecable va ser la modificació de l'Impost de Bens Immòbles, l'IBI, que passarà del 0,64 del 2014 al 0,62 el 2015. Esquerra no hi va donar suport i CiU va preferir abstenir-se. D'altra banda, es va aprovar per unanimitat una moció per acabar convertint l'antiga estació de Toralles en un equipament públic. Tot i que tots els partits hi van estar a favor, hi ha incertesa per saber què s'hi ubicarà.
 
En el torn obert de paraula, Convergència i Unió va voler fer una valoració de la Festa Major, que tot i ser satisfactoria creuen que s'han de replantejar les activitats nocturnes. Esquerra Republicana es va sumar al debat. Finalment, el consistori es plantejarà posar un cartell a l'entrada del poble com a “Municipi per la Independència”, després que ho proposes Convergència i Unió.