Liciten les obres de la nova escola de Campdevànol als terrenys de Can Ribalaigua

Liciten les obres de la nova escola de Campdevànol als terrenys de Can Ribalaigua

Educació

L’ajuntament de Campdevànol ha fet públic l'anunci de licitació de l'escola Pirineu per part de la Generalitat de Catalunya. El preu de sortida volta els 3.900.000 euros. Les ofertes es poden presentar fins al 19 de novembre i l'obertura de pliques està prevista pel desembre. En base a les dates del concurs, l’ajuntament ha indicat que preveu l'inici de les obres per a principis del 2015. 
Ha reforçat la previsió, amb el fet que el pressupost de la Generalitat del 2014 ja compta amb una partida de 216.000 euros per a l'inici de les obres. 
Fa temps que Campdevànol reclama la construcció d’una nova escola que aplegui tots els serveis docents als terrenys de Can Ribalaigua, que estan urbanitzats des del 2010.. Ara mateix, hi ha  2 centres diferenciats, amb una escola de primària de la Segona República i l'escola infantil de la dècada dels cinquanta, que no estan adaptades a les necessitats del segle XXI tot i que s’hi han fet diverses millores per augmentar la comoditat dels alumnes. Segons l’ajuntament, el projecte ha estat realitzat per Mestura arquitectes. Està tracta d'un edifici de dues plantes a la part central, una lateral i un annex per al gimnàs. L'edifici es preveu amb formes i equipaments propis d'una localitat de muntanya.