Ripoll premia els millors estudiants del poble

Ripoll premia els millors estudiants del poble

Educació

És el segon any que el consistori entrega aquests premis, per promoure i incentivar l’excel·lència en els joves estudiants ripollesos, tant de batxillerat com de cicles formatius.
 
Finalment els premiats van ser per Jihane Azaoum, Marc Gómez i Marc Roca. Tots tres han continuat els seus estudis, ara a la universitat, i gràcies a aquest premi en forma de beca diposen de 1450 euros per poder finançar la vida universitària.
 
Els requisits principals per poder obtenir un d’aquests premis, a part d’un bon expedient acadèmic, també s’exigeix que l’estudiant sigui de Ripoll i que continuï els seus estudis superiors, tal com han fet els premiats d’enguany.
 
Tots tres van coincidir que és una bona iniciativa per part de l’ajuntament i que s’hauria de fer saber més als alumnes, ja que ells mateixos van admetre que se n’havien assabentat gairebé a final de curs.
 
D’altra banda, com en la primera edició dels premis, l’acte d’entrega va comptar amb una conferència a càrrec d’un ripollès que actualment està desenvolupant el seu expedient acadèmic més enllà de la carrera. Es tracta de Miquel Rudé, estudiant de doctorat en Fotònica, que va voler transmetre els seus estudis als assistents així com animar als premiats a què continuïn la seva formació més enllà de la carrera.