L'Escola Pirineu de Campdevànol estrena app

L'Escola Pirineu de Campdevànol estren app

Educació

Des de ja fa unes setmanes tothom qui ho vulgui es pot baixar gratuïtament l’aplicació per a mòbil i tauletes de l’Escola Pirineu de Campdevànol. Actualment està en ús pel sistema android i apple.
 
En aquesta aplicació s’hi pot trobar tot el que fa referència a la informació bàsica de l’escola com l’organigrama, horaris de visita i transport escolar. I per altra, l’actualitat del dia a dia, amb les notícies de les activitats de cada curs, el recull de fotografies d’activitats, treballs i sortides, la llista de vídeos del seu canal de Youtube, el calendari i el menú del menjador escolar.
 
Des del centre s’afirma que sempre ha estat molt receptiu amb els canvis i evolucions de la tecnologia a la nostra societat. Segons els seus responsables va ser l’escola pionera a la comarca en introduir-nos en el món del programari lliure (LINKAT), la ràdio escolar, el livestreaming o reproducció en format televisiu en directe per internet. També es destaca la creació d’un moodle perquè els alumnes poguessin aprendre i seguir els seus aprenentatges tal i com es trobaran en un futur pròxim.
 
Per tant, s’ha donat continuïtat a la innovació creant aquesta app. L’objectiu principal és acostar i obrir  més l’escola a les famílies oferint aquella informació adequada i útil per al dia a dia d’una manera fàcil.