59 alumnes del Ripollès afronten la Selectivitat 2015

59 alumnes del Ripollès afronten la Selectivtat 2015

Educació

Arriba l’hora de la veritat pels estudiants de la comarca del Ripollès. Després de completar els estudis de batxillerat, ara toca les proves d’accés a la universitat, més conegudes com la Selectivitat. Segons l’Institut Abat Oliba, 59 estudiants de casa nostra faran aquests proves.

Els examens tindran lloc dimarts, dimecres i dijous d’aquesta setmana a l’Institut la Garrotxa d’Olot. La primera jornada estarà marcada per les assignatures obligatòries de català i castellà, més les optatives de la branca de batxillerat escollida per cada alumne. Dimecres serà el torn per les proves obligatòries d’història, història de la filosofia i llengua estrangera, més altres optatives. Per la última jornada, s’han programat la resta d’examens de matèries escollides pels estudiants. La durada màxima de les proves és d’una hora i mitja.

La nota es coneixerà el divendres 26 de juny i històricament, el nombre d’aprovats dels estudiants ripollesos ha rondat el 100%. En cas de suspens, hi ha la convocatòria extraordinària de la Selectivitat, prevista pel 2, 3 i 4 de setembre.  El resultat es coneixerà el 18 de setembre.