Comencen les obres de descontaminació de Can Ribalaigua

Infraestructures

Després de llargues negociacions i que les obres de construcció de la nova Escola Pirineu de Campdevànol estiguessin aturades durant prop de dos anys, aquesta dijous passat van començar les obres de descontaminació dels terrenys de Can Ribalaigua. Amb una previsió de durada d’un parell de mesos, aquestes obres permetran netejar el sòl abans de continuar amb la construcció del centre educatiu.

Dolors Costa, primera tinent d’alcalde de Campdevànol, declarava al respecte que «feia temps que ho estàvem esperant, després de totes les dificultats que hi ha hagut».

Aquest fet arriba després de llargues negociacions de l’ajuntament amb el Govern i diferents Departaments. El cost de les obres  l’assumeix la Generalitat.

Costa continuava dient que «vull agrair-li al senyor Joaquim Nin, Secretari General de Presidència, que ha fet de coordinador de les diferent reunions que han tingut lloc a Palau [...] estem molt contents, molt orgullosos i alhora molt agraïts per tota la feina que s’ha fet».

La previsió és que, després de la descontaminació i les obres de construcció, la nova Escola Pirineu sigui ja una realitat de cara a l’any 2018. «Si no surt res de nou, en un any ha d’estar enllestida», acabava Costa.