El centre cívic ‘El Molí’ ja té la primera fase de rehabilitació enllestida

Infraestructures

En aquestes últimes setmanes, Sant Pau de Segúries ha recuperat un dels espais més emblemàtics de la població. Es tracta del Centre Cívic ‘El Molí’, que ha sofert una gran reformulació després de les obres de rehabilitació que s’han allargat uns cinc mesos. En concret, a la primera planta s’hi ha ubicat una sala polivalent que s’ha adaptat perquè pugui ser accessible per a tothom. Així doncs, s’han eliminat les barreres arquitectòniques hi havia fins al moment. Així mateix, a la planta, s’hi ha habilitat uns lavabos: «Fins ara, per anar-hi calia baixar fins al subterrani. Per tant, fem accessible la sala per aquelles persones que tinguin una minusvalidesa i també per a la gent gran», ha explicat l’alcaldessa de la població, Dolors Cambras.

La primera fase de la intervenció, que és la que  s’ha enllestit, comptava amb un pressupost que voltava els 200.000 euros i també ha servit per aïllar la coberta de l’equipament, renovar per complet totes les instal·lacions així com per instal·lar un sistema de renovació de l’aire. Tot plegat ha estat possible gràcies al finançament aportat per la mateixa corporació municipal i la Diputació de Girona.

En la segona fase, que encara està per determinar quan tindrà lloc, s’intervindrà en el subterrani per fer-hi uns nous vestuaris, camerinos i millorar els sanitaris. Cambras certifica que aquesta és una intervenció esperada des de fa temps que ara «ja s’ha fet realitat».