Ripoll no convidarà la policia estatal a les juntes de seguretat

Política

A l’ajuntament de Ripoll segueixen molt descontents amb la falta d’informació que reben en relació amb la investigació que envolta els atemptats del passat 17 d’agost a Barcelona i Cambrils, que van afectar la vila de manera directa. És per això que, durant el ple del consistori d'aquesta setmana, Jordi Munell va proposar que l'ajuntament s’abstingués de convidar les forces de seguretat estatals a les Juntes de Seguretat que es fan periòdicament a Ripoll en relació a aquest tema.

Jordi Munell, alcalde de Ripoll, afirmava que «vista la petició que vam fer de comparèixer a la Comissió especial del Congrés que feia referència a la vinculació de l'imam de Ripoll amb el CNI i el Ministerio del Interior, i vist que ens han menystingut i on ens han contestat la petició», vist que a Ripoll els tenen «completament desinformats», no té sentit mantenir que hi hagi cossos de seguretat de l'Estat «que participen a les juntes de seguretat de Ripoll i que no transmeten cap ni una de les informacions que són rellevants en un tema tan greu com el que ens ha passat a Ripoll».

La proposta va comptar amb el suport del conjunt dels grups municipals. Les Juntes de Seguretat se celebran cada dos o tres mesos a la capital de la comarca.