L'Escola Comarcal de Música del Ripollès viu un moment dolç

Educació

Els tallerets són unes de les activitats que ofereix l’escola comarcal de música del Ripollès. Entitat que després de superar els anys de crisi, ara es troba en un moment de consolidació del projecte d’ensenyament integral. Tot plegat per arribar a ser una entitat potent que ofereixi un servei de qualitat als alumnes, independentment de la seva edat. L’excepció, per dir-ho d’alguna manera, són els tallerets.

L’ensenyament integral inclou llenguatge musical, que és el que costa més als alumnes, el cant coral i tocar instruments de manera individual o col·lectiva. Els instruments que tenen més èxit en nombre d’alumnes, són la guitarra, el piano i la bateria.

La direcció no oblida els instruments tradicionals i s’han començat a fer els primers pasos de formació amb l’acordió diatònic. També hi ha l’assignatura pendent d’oferir més ensenyament d’instruments de vent, però aquests no tenen gaire tirada a la comarca.

En definitiva, s’encara el futur amb optimisme, segons el director, Jordi Pau. La base és la qualitat sense posar-se reptes massa grans i així permetre a l’escola anar fent sense sorpreses.