Sant Joan de les Abadesses estrenarà el nou centre de secundària el curs que ve

Durant el mes de juliol s'ha d'efectuar el trasllat per tenir-ho tot a punt pel setembre

per Redacció

Educació

Nou Centre Secundària
Nou Centre Secundària | Guillem Sánchez

Els alumnes de secundària de Sant Joan de les Abadesses disposaran el curs que ve de les noves instal·lacions a la Coromina del Bac. El primer pilar del nou institut escola Mestre Andreu s'acabarà d'enllestir en els dies vinents perquè així també ho obliga el departament d'Ensenyament.

Després d'una execució del projecte que l'ajuntament ha qualificat d'exemplar, durant el mes de juliol s'haurà d'efectuar al trasllat. El consistori està convençut que les ganes d'estrenar nou centre pesaran més que la tensió de tenir-ho tot a punt per al setembre. En aquest sentit, ha destacat la bona disposició de totes les parts implicades.

L'ajuntament manté la voluntat de concentrar l'educació obligatòria de 3 a 16 anys a la Coromina del Bac. Ha començat les converses amb el nou govern de la Generalitat per desencallar la redacció del projecte del nou edifici d'infantil i primària. Hi ha bona entesa però encara no es parla de terminis. El consistori insistirà perquè unes noves instal·lacions han de ser sinònim de millor educació.

Els alumnes i l'equip docent del nou centre de secundària disposaran d'espais amplis i moderns per desenvolupar la seva tasca.