Noel Alimentaria té a punt la nau de Sant Joan de les Abadesses després d'un any d'obres

El Sensei Sushi es comercialitzarà a Catalunya, País Valencià i l'Aragó

per Redacció

Arreu, Economia

Noel Alimentaria a Sant Joan de les Abadesses
Noel Alimentaria a Sant Joan de les Abadesses | Judit Espert

Noel Alimentaria està centrant bona part dels esforços de present en convertir-se en una empresa més sostenible en un futur immediat. Per aconseguir-ho, creu imprescindible diversificar el producte i està fent una aposta molt potent per les noves tendències de menjar saludable. La producció de sushi, un dels plats estrella de la gastronomia japonesa, és un dels pals de paller d’aquesta nova etapa. L’empresa garrotxina el treurà al mercat amb el nom comercial de Sensei Sushi.

 

Fa un mes que Noel Alimentaria va finalitzar les obres per adequar la planta que va adquirir a Sant Joan de les Abadesses. Ha suposat un any de feina per adaptar l’espai a les seves necessitats. La inversió ha estat de dos milions i mig d’euros.

Es preveu produir 50.000 safates setmanals del producte quan la planta santjoanina funcioni a ple rendiment. Es preveu doblar els llocs de treball actuals per assolir l’objectiu, dels 25 actuals a 50. L’ampliació de personal està prevista per a finals d’any.

El producte Sensei Sushi, amb una vida útil de quatre a cinc dies, es podrà trobar en breu a les grans superfícies comercials de Catalunya, País Valencià i l’Aragó.