Brams i l'Orquestra Selvatana donaran un toc diferent a la Festa del Roser

La majoria d'actes de la festa major d'estiu de Molló són gratuïts

per Redacció

Societat

El Bicicrucis és un clàssics de la Festa del Roser de Molló
El Bicicrucis és un clàssics de la Festa del Roser de Molló | Boi

El jovent del Ripollès té una cita aquest divendres a Molló. Enguany l’inici de la Festa del Roser estarà marcat pel concert dels mítics Brams. Es preveu una nit llarga perquè després hi ha programada l’actuació de diversos dj’s. El servei de bus Anem de Festa estarà operatiu per a tots aquells que no puguin arribar a Molló pels seus propis mitjans.

Serà una gran aparitiu a una agenda ben farcida d’actes tant dissabte com diumenge. Activitats obertes a tothom com el bicicrucis, la cercavila, la benedicció de vehicles, diversos audicions de sardanes, el tradicional campionat de botifarra i el ball de nit. No faltaran les habituals iniciatives solidàries com el triangular de bàsquet, a benefici d’Oncolliga, o el Mulla’t a favor de l’esclerosi múltiple a la piscina municipal. El cap de setmana es rematarà amb una proposta de teatre.

La celebració es completarà amb el dilluns del Roser, jornada marcada en vermell per la majoria de veïns. Enguany s’ha variat el tram final de la festa. Bona part del protagonisme serà per la Selvatana, una de les orquestres amb més prestigi del país.

Tot a punt doncs per la festa major d’estiu de Molló, on la majoria d’actes programats són gratuïts.