El VallDansa de Ribes de Freser suma una nova edició més aquest 2018

La jornada central del Festival de Música i Dansa de la Vall de Ribes serà aquest dissabte

per Redacció

Societat, Cultura

VallDansa 2017
VallDansa 2017 | Abril Chinchilla

La plaça del Mercat de Ribes de Freser tornarà a ser l’epícentre del festival de música i dansa de la Vall de Ribes. Serà aquest dissabte, a partir de les 5 de la tarda, on els participants i el públic assistent no hauran de patir per la calor gràcies a l’ombra que proporcionen els plataners que hi ha a l’espai.

Està prevista l’actuació dels esbarts Vila d’Esplugues, Sant Martí de l’Ateneu Torrellenc, Renaixença del Poble Sec i Joventut Nostra-Sant Jordi. Oferiran un ampli ventall de balls als espectadors, que acostumen a omplir la plaça. Els amfitrions del Valldansa, l’Esbart Eudald Coma també pujarà a l’escenari per mostrar el seu repertori, tant la secció adulta com la infantil. L’actuació s’allargarà fins al vespre. A partir d’aquí, el grup Mount Sound agafarà el relleu per seguir amenitzant la jornada festiva a la capital de la Vall de Ribes. La rematada final serà al voltant de les deu de la nit, on es convida a tothom a ballar la música tradicional catalana gràcies al tradicional concert de Randellaires.

El gran complement al festival és el VallBirra. Durant tot el dia, hi ha prevista la venda i diversos tastos guiats de cervesa artesanal al voltant de la plaça del Mercat.

En cas de pluja, l’organització ha avançat que les activitats programades en el marc del VallDansa es faran al Teatre Municipal, tal i com ha passat en edicions anteriors.