Joan Carles Serra serà el nou Arxipreste del Ripollès i Rector de Ripoll

Substituirà a Melitó Tubau en un acte oficial programat pel mes de setembre

per Redacció

Societat, Arreu

Joan Carles Serra, dret a la fotogràfia, serà el nou Arxipreste del Ripollès
Joan Carles Serra, dret a la fotogràfia, serà el nou Arxipreste del Ripollès | Bisbat de Vic

El Bisbat de Vic ha anunciat els nomenaments signats per Mons. Romà Casanova, Bisbe de Vic, aquest 13 de juliol. Entre ells hi figura el del nou Arxipreste del Ripollès i Rector de les parròquies de Santa Maria i Sant Josep Obrer de Ripoll. Es tracta de Mn. Joan Carles Serra Permanyer. A més també ha estat nomenat Rector de les parròquies de Sant Romà d'Aranyonet, Santa Maria de Borredà, Sant Cristòfol de Campdevànol, Sant Esteve de Comià, Sant Feliu d'Estiula, Sant Pere de Gombrèn, Santa Maria de les Llosses, Sant Bartomeu de Llaers, Santa Maria de Matamala, Sant Vicenç de Palmerola, Sant Julià de Saltor, Sant Bernabé de les Tenes, Sant Esteve de Vallespirans, Sant Llorenç de Campdevànol, Sant Sadurní de Sovelles, Sant Julià de Vallfogona. Santa Eulàlia de Viladonja i Sant Martí de Vinyoles de Portavella.

Serra substitueix en aquests càrrecs a Melitó Tubau, que marxa cap a la zona del Berguedà. Tot i això, el relleu en el càrrec no es duria a terme efectivament fins al mes de setembre, quan s'ha de programar un acte oficial de traspàs a les diferents parròquies amb la presència del Bisbe.

Serra Permanyer havia estat anteriorment exercint a Aiguafreda, Manresa o Sant Joan de Vilatorrada. Nascut a Barcelona, s'ha dedicat fonamentalment al sector de l'ensenyament.

Melitó Tubau haurà estat -quan arribi el mes de setembre- 8 anys al Ripollès. En declaracions a aquest mitjà, afirma que «aquí hi ha feina per molts, amb tant de territori».