El Futbol Sala Industrias Santa Coloma fa una estada a Ripoll

L'equip de la primera divisió estatal no és la primera vegada que escull la comarca per preparar la pretemporada

per Xevi Pujol

Esports

Estada de l'Industrias Santa Coloma a Ripoll
Estada de l'Industrias Santa Coloma a Ripoll | Xevi Pujol

Durant l’estiu, diversos conjunts esportius d’arreu escullen Ripoll per fer campus i estades esportives. És el cas de l’Industrias Santa Coloma, equip de la primera divisió estatal de futbol sala, que està realitzant una estada de 4 dies a la capital de la comarca. Amb la col·laboració del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès, poden alternar sessions en pista, amb el treball físic al gimnàs i la recuperació a la zona d’aigües del pavelló de l’Avellaneda.

No és la primera vegada que el club fa aquest stage a Ripoll. L'entrenador del primer equip, Óscar Redondo, destaca que valoren «el tracte que ens dispensa la gent de Ripoll, les instal·lacions que tenen i el temps que fa aquí, que per a nosaltres en aquesta època és important perquè l'equip pugui treballar amb la màxima exigència».

El club és un dels més veterans del futbol sala estatal, amb més de 40 anys d’història. Ara es troben preparant una nova temporada al màxim nivell. «Més que en objectius classificatoris, estem molt concentrats en crear un equip sòlid, que aquest any és molt jove però que estem segurs que donarà la talla contra qualsevol rival», diu Redondo.

El filial del Santa Coloma també farà una estada a Ripoll del 24 al 26 d’agost i jugarà un amistós contra l’Escola de Futbol Sala Ripoll.