Acaba l'ampliació de l'aparcament de Can Crehuet a Sant Joan de les Abadesses

Són unes 80 places d'estacionament gratuït

per Redacció

Arreu

L'aparcament ampliat de Can Crehuet
L'aparcament ampliat de Can Crehuet | Abril Chinchilla

Adequar una àmplia zona d’estacionament gratuït per a vehicles al centre de la vila amb una inversió de 100.000 euros. Aquest ha estat l’objectiu de l’ajuntament de Sant Joan de les Abadesses amb l’ampliació de l’aparcament de Can Crehuet. Un projecte que s’ha executat més tard del que estava previst per culpa del mal temps. S’ha hagut de fer un exercici de molta paciència perquè hi ha hagut més contratemps.

Amb l’ampliació, l’aparcament de Can Crehuet compta ara amb unes vuitanta places. Un nombre inferior al que es preveia en un inici però que l’ajuntament considera suficient. És l’opció més viable per a aquelles persones que volen estacionar el seu cotxe per un temps superior a una hora. A la resta del centre de la vila, les places són de zona verda, un sistema que vol afavorir una rotació constant de vehicles.

L’ampliació de Can Crehuet és una de les actuacions més importants de l’equip de govern per acabar amb la sensació que no hi havia disponibilitat d’aparcament. L'alcalde, Ramon Roqué, també ha destacat les millores per dotar de més capacitat la zona de les Cinc Fonts, tot i estar un pèl més allunyada del centre urbà. Així doncs, sembla que la problemàtica s’ha minimitzat.