El Club Futbol Ripoll comença una pretemporada "estranya"

El fet que la lliga comenci el primer cap de setmana del mes de setembre ha fet variar la planificació dels ripollesos

per Redacció

Esports

El CF Ripoll comença la pretemporada
El CF Ripoll comença la pretemporada | Xevi Pujol

Un entrenament suau, passat per aigua en molts moments, ha servit per donar el tret de sortida a la pretemporada del Club Futbol Ripoll. Un equip que enguany disputarà la Quarta Catalana, amb moltes cares noves a la plantilla respecte la temporada anterior. S’ha prioritzat la incorporació de jugadors de casa, segons ha explicat l'entrenador, Marc Pous.

Una pretemporada qualificada d’estranya pel mateix Pous perquè l’anunci de la Federació que la lliga començarà el primer cap de setmana de setembre ha fet variar la planificació a l’equip ripollès. Sobretot pel que fa als amistosos que ja tenien pactats.

El Club Futbol Ripoll no parla obertament de tornar a Tercera Catalana quan més aviat millor. S’afirma que serà una temporada llarga, on caldrà mantenir una gran constància per pensar en objectius més ambiciosos. A hores d’ara, si que s’ha de comptar amb un gran al·licient: el derbi comarcal.

Durant la pretemporada, es vol treballar sobretot la tàctica per aconseguir l’equip més sòlid possible. L’estat físic dels jugadors és més que acceptable i per tant, no s’haurà de començar de zero en aquest sentit.