El CE Abadessenc haurà d'aprofitar al màxim les poques setmanes de preparació abans de l'inici de la lliga

Un dels reptes de Joan Carles Carnerero serà consolidar un equip potent després de l'arribada d'onze jugadors nous

per Redacció

Esports

Primer entrenament de pretemporada del CE Abadessenc 2018-2019
Primer entrenament de pretemporada del CE Abadessenc 2018-2019 | Abril Chinchilla

Il·lusió, treball i respecte. Aquests són els tres pilars fonamentals que l’entrenador Joan Carles Carnerero ha estat establert des de la seva arribada al primer equip del Club Esportiu Abadessenc. En aquesta línia també s’ha començat a treballar aquesta setmana, amb l’inici oficial de la pretemporada. Un període de preparació que suposa un repte, sobretot pel poc marge que hi ha abans de començar la lliga.

La temporada 2018-2019 implica un nou cicle al club santjoaní. S’han realitzat onze incorporacions després de la marxa de fins a nou jugadors. L’últim reforç confirmat és Gil Serra, que arriba a Sant Joan procedent del Sabadell B. Per tant, de les claus serà un consolidar un grup solvent per competir al màxim i estar al capdamunt de la classificació de Segona Catalana. Després ja es veurà si es pot aspirar a més.

Aquesta pretemporada els santjoanins entrenaran entre tres i quatre cops per setmana. També hi ha programats cinc partits de preparació, la majoria dels quals seran lluny de Sant Joan. L’excepció serà aquest diumenge. Disputaran un amistòs a casa contra el juvenil de la Unió Esportiva Olot.