Ogassa programa una Festa de la Germandat de tres dies

L'ajuntament ha fet una crida a participar en tots els actes

per Redacció

Societat

Els ballets no faltaran a la Festa de la Germandat d'Ogassa
Els ballets no faltaran a la Festa de la Germandat d'Ogassa | Arxiu

L’ajuntament d’Ogassa ha fet una crida perquè la vila pugui presumir de participació en una de les festes més tradicionals que organitza al llarg de l’any. Des d’aquest divendres i fins diumenge, el municipi del Baix Ripollès, celebrarà la festa de la Germandat.

Entre els actes més destacats, hi ha la cercavila fins a l’església de Santa Bàrbara, on tindrà lloc un ofici solemne, i els ballets tradicionals. El consistori ha agraït la col·laboració de la Jove Surroquina que es farà càrrec una vegada més de l’organització de la gimcana amb proves per a petits i grans. La situació de l’economia municipal és la que és i per tant, tota ajuda és benvinguda, ha destacat l'alcalde, Josep Tremps. En els últims anys, s’ha fet un gran esforç perquè la festa de la Germandat no es perdi. La jornada de dissabte es clourà amb el gran ball de festa major, amb música per a tots els públics.

Diumenge serà el torn per la missa, el clàssic dels partits de futbol, masculí i femení, l’animació infantil amb xeringada i el sopar popular. Un àpat que acostuma a reunir unes setanta persones.