L'EFS Ripoll es reforça per la propera temporada

El 25 d'agost iniciarà una pretemporada atapeïda i atípica

per Xevi Pujol

Esports

Noves incorporacions de l'EFS Ripoll
Noves incorporacions de l'EFS Ripoll | Instagram EFS Ripoll

La pretemporada de l'Escola de Futbol Sala Ripoll començarà d'una manera atípica. I és que l'equip l'iniciarà jugant un partit abans de fer cap entrenament. Serà el 25 d'agost contra l'Industrias Santa Coloma B, que estarà fent una estada a Ripoll. El dilluns següent, els equips de futbol sala ripollesos començaran a entrenar, amb una pretemporada ben atapeïda.

Juan Avilés, coordinador general del club, explica que tenen previst fer un amistós entre els equips A i B el dia 1 de setembre, i que tenen un altre compromís de preparació el dia 8, contra un equip encara per confirmar. «El dia 15 de setembre juguem la Supercopa de Catalunya a Vilobí, i l'endemà també tornem a jugar allà, ja que ens han convidat perquè inauguren la pista nova i jugarem contra la Selecció Catalana Sub 20», detalla Avilés.

Per afrontar la nova temporada, el club ha signat un mínim de tres incorporacions, però encara n'hi podrien haver més. Tot el bloc de l'any passat, també segueix. Els fitxatges ja confirmats són els de R. Ventura, Gabriel Fargas i Roger Serrador.

El filial estrenarà nova categoria aquest any, després de l'ascens de la temporada passada. Els objectius passen per mantenir la bona tònica dels equips durant l'any que ara comença.