Vicent Sanchis diu des de Camprodon que totes les televisions del país han de treballar de manera conjunta per sobreviure

El director de la televisió pública catalana es mostra sorprès i emocionat per la gran acollida que ha rebut a Camprodon

per Redacció

Societat

300 persones van escoltar les reflexions de Vicent Sanchis a l'eslgésia del Carme
300 persones van escoltar les reflexions de Vicent Sanchis a l'eslgésia del Carme | Boi

Vicent Sanchis ha demostrat el seu poder de convocatòria a Camprodon però fins al punt que ell mateix, que recorre tot el país, s’ha vist sorprès i emocionat per la resposta. 300 persones van escoltar les reflexions del director de Televisió de Catalunya a l’església del Carme, que finalment va ser la seu de la conferència. Un espai molt més ampli per acollir un volum tant important de gent que no pas Cal Marquès. Davant la possible intervenció de la televisió pública amb l’aplicació del 155, Sanchis va afirmar que ell no va tenir mai por tot i patir per la seva destitució. També va fer una crida a totes les televisions del país per treballar de manera conjunta per sobreviure davant d’una enorme competència, no només la que plantegen els mitjans tradicionals. Finalment, va exposar que optar als drets esportius de primera línia és impossible perquè els mitjans de Madrid tenen molt poder.

 

Òmnium Cultural considera que la resposta a la visita de Vicent Sanchis és una demostració que el corrent del sobiranisme està ben viu. Segons l’entitat, també es posa de manifest que cal defensar l’actual model de la la televisió pública catalana, que diverses auditories internacionals avalen en qualitat d’informació. Una bona tasca, que per Òmnium, no senta bé a diversos sectors de l’estat i per això, el consideren un enemic.

Òmnium Cultural ha avançat que la inciativa d’”Un poble empresonat” arribarà ben aviat a la comarca. Serà del 27 d’agost a l’1 de setembre a la plaça de l’ajuntament de Ripoll. Per participar-hi ja es poden formalitzar les inscripcions a unpobleempresonat.cat.