Crida a participar a "La Falca Solidària" de la Vall de Camprodon

La cita és aquest diumenge al Mariner de Sant Pau

per Redacció

Societat

Cartell promocional de "La Falca Solidària"
Cartell promocional de "La Falca Solidària" | Càritas de la Vall de Camprodon

El Mariner de Sant Pau és un allotjament de Camprodon que acull diverses celebracions i actes socials al llarg de l’any però la cita d’aquest cap de setmana serà més especial que mai. Es proposa a tothom a participar en un projecte solidari. Només cal gaudir d’una vetllada amb els tastets i copes que s’oferiran, amb la companyia de música en viu. Tot el que es recapti anirà destinat a un projecte anomenat “La Falca Solidària”. Té com a objectiu proporcionar 3 àpats a la setmana a aquelles persones de la Vall de Camprodon que es trobin en situació de pobresa.

Una iniciativa de Càritas de la Vall de Camprodon que ja ha comptat amb el suport de personalitats reconegudes de tots els indrets de la zona per la seva tasca en àmbits tant diversos com el social, el polític, l’educatiu i l’esportiu. A les xarxes socials, s’ha penjat un video on totes elles fan una crida a aconseguir la màxima participació a la iniciativa i així obtenir els màxims beneficis per aquesta causa solidària. Tot i que el context econòmic ha millorat per la majoria, la crua realitat és que encara hi ha persones que no es poden permetre uns àpats regulars en condicions a casa nostra.

La cita és aquest diumenge, 12 d’agost, de les set del vespre a les onze de la nit. “La Falca Solidària” neix amb el lema “Obrim Escletxa!!!”.