Cap de setmana d'amistosos pels equips de futbol del Ripollès

El CE Abadessenc disputarà diumenge l'únic partit de preparació previst a casa

per Xevi Pujol

Esports

El primer amistòs del CE Abadessenc serà contra el juvenil de la UE Olot
El primer amistòs del CE Abadessenc serà contra el juvenil de la UE Olot | Abril Chinchilla

La preparació és clau per afrontar la temporada en totes les competicions. Els equips de la comarca sembla que ho tenen clar i ja han iniciat la pretemporada. Els calendaris, tan en la Segona Catalana com en la Quarta, s’han avançat bastant i ja s’inicien el primer cap de setmana de setembre. Això fa que els equips ja hagin començat a entrenar i tinguin els primers partits aquest cap de setmana.

El primer conjunt que inicia l’activitat és la Unió Esportiva Camprodon, que juga aquest divendres al camp de l’Amer. Primera prova per al nou projecte de Jordi Arau i Arcadi Torres.

Per altra banda, l’Abadessenc farà l’únic partit a casa d’aquesta pretemporada aquest diumenge. Serà a les sis de la tarda, contra el Juvenil de la Unió Esportiva Olot. La resta de partits d’aquest mes seran a fora pels de Joan Carles Carnerero: el 18 d’agost a Campdevànol, el dia 22 davant el Manlleu B i el 25 a Taradell.

I també diumenge a les sis, el Club de Futbol Ripoll es torna a posar en marxa per afrontar un nou projecte amb moltes cares noves a la Quarta Catalana. Els de Marc Pous s’enfrontaran al Vila-Sacra, de Tercera Catalana, en el primer amistós. També s’ha confirmat recentment que el Trofeu Ramon Orriols es disputarà el diumenge 26 d’agost entre el Ripoll i el Montesquiu.