Arriba l'Open de Tennis Taula amb gairebé 100 participants a Camprodon

El dissabte serà el torn pels federats i el diumenge per la competició popular

per Xevi Pujol

Esports

El pavelló Llandrius es tornarà a omplir aquest cap de setmana de jugadors de tennis taula
El pavelló Llandrius es tornarà a omplir aquest cap de setmana de jugadors de tennis taula | Arxiu

El Pavelló Llandrius de Camprodon s’omplirà amb gairebé 100 persones aquest dissabte, a causa de la celebració d’un Open de Tennis Taula que arriba ja a la seva novena edició. Des de tres quarts de deu del matí, començarà la competició que es dividirà en dues categories, l’Open A i l’Open B, després de la fase de grups. Les inscripcions es van tancar fa unes tres setmanes.

El president del Club Tennis Taula Camprodon, Narcís Estrach, explica que «hem tancat les inscripcions en 96 places, perquè aquest és el nombre màxim que ens va recomanar la Federació per tal de poder donar una oferta com Déu mana a tots els participants». També es destaca la participació de 7 competidors de Divisió d'Honor i la col·laboració d'un àrbitre de Nacional de cara a les semifinals i la final.

Pel que fa a diumenge, els competidors federats deixaran pas a l’Open Popular, en el qual tothom qui ho vulgui s’hi podrà apuntar el mateix dia, al pavelló. Aquest constarà d’una ronda prèvia, unes semifinals i una final. L’organització es mostra més que satisfeta amb el seguiment de l’Open, «tant amb la resposta de la gent que col·labora amb nosaltres -ajuntament, entitats o botiguers-, com la dels participants».

Els palistes provindran de tot Catalunya, i fins i tot de França. La voluntat del club és estendre un campionat ja consolidat al màxim nombre de gent possible.