La piscina municipal de Ripoll ofereix un tastet de les seves activitats

L'equipament es prepara per reobrir les portes el proper dilluns després de les tasques de manteniment anuals

per Redacció

Arreu

Piscina municipal de Ripoll
Piscina municipal de Ripoll | Xevi Pujol

El servei de l’esport de l’ajuntament de Ripoll vol augmentar la participació en les activitats que ofereix a la piscina municipal. S’han previst sessions pel mes de setembre perquè els usuaris les puguin provar i decidir si s’apunten de manera definitiva. Ara bé, es recorda que les places són limitades per garantir el millor funcionament de les activitats. Pels socis, són gratuïtes.

L’activitat que té més acceptació és l’aquagym però hi ha quatre propostes més, com l'aquafit, la novetat del cardiotono que es duu a terme a la sala del gimnàs, o l'aiguadolça, que està més dirigida a la gent gran.

Jordi Garriga, responsable del servei de l'esport de l'ajuntament, explica que en molts casos la gent que vol provar aquestes activitats «són persones que tenen algun problema de salut i volen veure si els va bé fer aquest tipus d'esport».

Aquesta novetat es planteja després de la parada tècnica que es duu a terme un cop a l’any a la piscina municipal. Per aquest motiu, l’equipament ha estat fora de servei durant dues setmanes. Tornarà a obrir les portes aquest dilluns, a partir de les tres de la tarda.

En aquest període s'ha fet el buidatge, la neteja i la desinfecció dels dos vasos de la piscina, s'han desinfectat els acumuladors d'aigua sanitària, i també s’ha aprofitat per fer tasques de manteniment al camp municipal i als pavellons.