La UE Camprodon guanya l'XIè Trofeu Vila de Camprodon

És un pas més en la pretemporada dels de Jordi Arau i Arcadi Torres

per Xevi Pujol

Esports

La UE Camprodon, campiona de l'XIè Trofeu Vila de Camprodon
La UE Camprodon, campiona de l'XIè Trofeu Vila de Camprodon | Boi

Enguany el Trofeu Vila de Camprodon va esdevenir un triangular. L’equip local es va enfrontar als convidats Hostoles i també al Juvenil de Nacional de l’Escola de Futbol Gironès Sàbat. En el primer partit d’aquesta onzena edició del torneig, els de Jordi Arau i Arcadi Torres van derrotar als gironins per 2 a 0. El segon matx va enfrontar a l’Hostoles amb el Sàbat i el resultat final va ser d’empat a 2. En el tercer i últim partit, la Unió Esportiva Camprodon i l’Hostoles també van empatar, en aquest cas amb un gol per a cadascú. El campió final va ser l’equip de casa.

Jordi Arau, un dels entrenadors del Camprodon, es mostrava content per la victòria del seu equip al torneig, i explicava que aquests partits serveixen «per anar agafant minuts i rodatge, ja que hi ha moltes coses noves i així els jugadors es van adaptant a totes les novetats que anem proposant».

De cara a l'inici de la temporada, Arau considera que «encara s'ha d'acabar de tancar la plantilla, ja que ens falta algun reforç, i s'ha de seguir acumulant experiència per afrontar de la millor manera possible el primer partit de lliga».

El proper dissabte, nou partit de pretemporada del Camprodon, al camp de l’OAR Vic a les 6 de la tarda.