Victòria del Camprodon en l'amistós contra el Campdevànol (2-1)

L'Abadessenc va guanyar 0-4 contra el Manlleu B

per Xevi Pujol

Esports

Amistós entre el Camprodon i el Campdevànol
Amistós entre el Camprodon i el Campdevànol | Boi

Els equips de la comarca continuen preparant-se per iniciar la lliga, que arriba amb el mes de setembre, de la millor manera possible. Ho fan amb diversos partits amistosos com el que va enfrontar ahir al Camprodon i al Campdevànol al camp de la vila.

Els locals es van avançar al minut 22 després d'un bon contraatac que va culminar Usu. Poc abans de la mitja part, al minut 38, els de Jordi Arau van fer el segon mitjançant Carré, que va rematar una centrada. Mitja part i 2 a 0 a l'electrònic. A la represa, es van introduir canvis en ambdós equips. El Campdevànol va poder marcar a 10 minuts pel final després d'un cop de cap de Marcé a centrada de Cristian. Després del 2 a 1 final, els entrenadors valoraven la feina dels seus jugadors.

L'entrenador de la UE Camprodon, Jordi Arau, opinava que «potser ens ha faltat un punt més de pausa, hem sigut excessivament verticals i no hem tingut tant el control com en altres partits. Però en línies generals estem contents».

Per la seva banda, Jordi Florido, entrenador de la UE Campdevànol, explicava que «nosaltres fa pocs dies que entrenem» i lloava «la manera que els jugadors s'entreguen i competeixen al camp».

Va ser un bonic i disputat derbi comarcal que va servir per anar agafant minuts i trobant sensacions. Els camprodonins seguiran enguany a la Segona Catalana, mentre que els campdevanolencs militaran a la Tercera, en l'any del centenari de la seva fundació.

També segueix de pretemporada l'Abadessenc, que va guanyar per 0 a 4 contra el Manlleu B.