Un camió col·lideix contra un edifici del carrer Progrés de Ripoll

L'ajuntament estudiarà mesures de seguretat per evitar nous incidents

per Judith Espert

Arreu

El camió ha quedat en molt mal estat
El camió ha quedat en molt mal estat | Francesc Rubió

Els veïns de l'edifici del carrer progrés núm. 23 de Ripoll s'han endut un ensurt a primera hora del matí. El motiu ha estat un camió articulat que s'ha enganxat a la balconada de l'edifici i ha continuat circulant encara uns metres més, fins a aturar-se definitivament. Segons sembla, el camioner hauria fet el revolt entre el carrer del Ter i el carrer Progrés i tot i que la cabina hauria passat sense problemes, el tràiler hauria col·lidit.

Les primeres valoracions indiquen que l'edifici no ha patit danys estructurals, encara que s'hi podia veure algun desperfecte. Com a conseqüència, la policia local de Ripoll ha hagut de regular el trànsit i fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una unitat dels bombers de la Generalitat.

Des de l'ajuntament de Ripoll s'assegura que consideren que aquest incident és fruit d'un descuit del camioner. Tot i això, veïns de la zona han assenyalat que en els últims temps, tres camions haurien xocat contra el seu edifici. L'ajuntament està estudiant mesures de seguretat a la zona. El cap de l'Àrea de Territori, Sostenibilitat i Empresa, Joaquim Colomer, ha explicat que «hem parlat amb la policia in situ i potser optarem per la col·locació d'unes pilones per tal que no puguin enfilar-se a la vorera». Una mesura que «caldrà estudiar», segons ha detallat Colomer, «conjuntament amb la Policia Local».