Ribes de Freser aposta un any més per la Festa de la Mel de la Vall de Ribes

Degustacions, tallers i venda de productes relacionats a la plaça del Mercat dissabte i diumenge

per Redacció

Societat

Festa de la Mel de la Vall de Ribes
Festa de la Mel de la Vall de Ribes | Arxiu

Com cada any, Ribes de Freser aposta per endolcir el pont de la Diada. És gràcies a la Festa de la Mel de la Vall de Ribes, que aquest 2018 ja complirà 23 edicions. Dissabte i diumenge la plaça del Mercat tornarà a ser l’aparador principal d’aquest producte natural, que té mil i una elaboracions possibles. Per tant, gran oportunitat per triar, remenar, degustar i també participar del conjunt d’activitats que es proposen a veïns, visitants i curiosos, per tal de submergir-se en el món de la mel al 100%.

El pal de paller de la festa és la mostra artesana, amb desenes de parades amb la venda de variants i varietats de la mel. Tot tipus d’elaboracions naturals que demostraran una vegada més al públic en general la versalitat del producte base. Altres punts forts del certamen són l’eixam d’abelles i l’exposició amb material apícola. Així es pot comprovar com s’elabora aquest producte des de zero i de manera natural. També es podrà trobar una degustació de mels, així com altres activitats complementàries. És el cas de demostracions de com brescar i tallers d’espelmes, en horari de matí i tarda. Un altre reclam és un taller de cosmètica apícola que tindrà lloc dissabte al casal de cultura. En aquest cas, cal inscripció prèvia.

Per diumenge al migdia, també hi ha previst l’espectacle “Farcell de jocs”, a càrrec de Fefe i companyia. Arriba doncs una nova entrega de la promoció de la mel a la capital de la Vall de Ribes.