Molló promociona aquest diumenge la trumfa de la Vall de Camprodon

L'activitat estrella és la degustació de les tapes elaborades pels restaurants de la vila

per Redacció

Societat

Fira de la Trumfa de Molló
Fira de la Trumfa de Molló | Arxiu

Aquest cap de setmana no hi ha excusa per pujar a Molló i gaudir dels diversos atractius que ofereix la Fira de la Trumfa. L’activitat estrella és la degustació d’aquest producte típic de la Vall de Camprodon. S’acostumen a exhaurir les existències. Per si es vol repetir, els restaurants de la vila ofereixen menús temàtics fins a finals de mes.

A la plaça Major, també hi haurà parades per comprar aquesta varietat de patata i altres productes artesans. A més, tallers pels més menuts i altres propostes com “el teu pes en trumfes” o el de pelar trumfes, on les dones amb més edat acostumen a ser les guanyadores.

D’aquesta manera, Molló continua fidel a la promoció dels seus productes de quilòmetre 0, sigui la trumfa o el poltre. L’alcalde, Josep Coma, descarta els formats que no aposten per potenciar l’economia local.

La Fira de la Trumfa no seria possible sense la implicació de la Cooperativa Ramadera de Molló, entitat que agrupa els principals productors. Aquest mes de setembre ha començat la collita.