Uns 340 corredors participaran a la 19ena Taga EVO 2040

La prova santjoanina serà Campionat de Catalunya per equips

per Redacció

Esports

Taga Evo 2040
Taga Evo 2040 | Arxiu

La Unió Excursionista de Sant Joan organitza un mes de setembre més la Taga Evo 2040. La cursa de muntanya que té com a denominació un dels cims més habituals on fer esport i descobrir la natura al Ripollès.

L’organització ha donat a conèixer que hi prendran part uns 340 corredors. A través de les xarxes socials, ha concretat que 256 ho faran al recorregut llarg mentre que 83 afrontaran el curt. En teoria, el termini per formalitzar les inscripcions finalitzava diumenge però la Unió Excursionista va reobrir de forma extraordinària la web per inscriure’s fins aquest dilluns. El motiu va ser donar marge a tots el participants a fer aquest pas imprescindible. Durant el cap de setmana es van detectar problemes informàtics al portal. La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha informat que la prova santjoanina acollirà el campionat de Catalunya per equips.

La dinovena edició de la Taga EVO 2040 es viurà en dos dies. Diumenge tindran lloc les dues proves previstes en categoria adulta mentre que dissabte serà el torn per als més menuts. Serà amb la col·laboració del Consell Esportiu del Ripollès. Gerard Españó i Mireia Pons van ser els guanyadors absoluts de la prova santjoanina l’any passat.